Kdo smo?

Zobozdravnica: Zorica Ljubojević, dr. dent. med

Srednja medicinska sestra: Suzana Ravnak

 

  

Zobozdravstvena ordinacija ZORIDENT opravlja javno zobozdravstveno službo. Imamo koncesijo za opravljanje zobozdravstvene dejavnosti za otroke in mladino. Z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije imamo sklenjeno pogodbo za izvajanje programa za otroško in mladinsko zobozdravstvo. Za otroke in mladino do 19. leta starosti tako izvajamo storitve, ki jih v skladu s Pravili OZZ (obveznega zdravstvenega zavarovanja) krije ZZZS. Nadstandardne materiale in storitve pa je tudi za to skupino zavarovancev potrebno doplačati.

Opravljamo tudi samoplačniške zobozdravstvene storitve za odrasle.

Samoplačniške storitve so storitve, ki niso v sklopu pravic iz naslova obveznega zdravstvenega zavarovanja oz. jih želite opraviti izven javne zobozdravstene mreže. Pacient je samoplačnik tudi v primeru, kadar nima sklenjenega zdravstvenega zavarovanja oz. ne more dokazati zdravstvenega zavarovanja.

Želimo, da se že ob prvem zobozdravstvenem obisku počutite v naši ordinaciji udobno in sproščeno.

Več kot 15 % ljudi je strah že ob misli na obisk zobozdravnika. Nekateri zaradi slabih izkušenj na zobozdravniškem stolu, drugi zaradi prestalih bolečin. Ne glede na vaše izkušnje smo tukaj, da vam pomagamo. Razumemo vas, da ste zaradi strahu odlašali obisk zobozdravnika in naj vam ne bo nerodno. Potrudili se bomo, da vas opogumimo in spodbudimo, da boste zopet imeli zaupanje, zdrave zobe in lep nasmeh.